Een nieuwe website en een nieuw logo voor de Natuurkampeerterreinen!

Vandaag, op de langste dag van het jaar, lanceert De Groene Koepel een nieuwe website voor de Natuurkampeerterreinen. Gelijktijdig vindt ook de introductie plaats van nieuwe logo’s voor zowel de Natuurkampeerterreinen als de GroepsNatuurkampeerterreinen en Trekkershutten. Hiermee krijgt de gehele huisstijl een frisse boost.

Volledig nieuwe vormgeving

De meest in het oog springende verandering is de vormgeving van de website. Er is gekozen voor een intuïtieve navigatie met het gebruik van veel beeld. Gezamenlijk zorgt dit voor een sterk verbeterde ervaring en gebruikersgemak.

Terreinzoeker

Naast de vormgeving zijn ook diverse functionaliteiten verbeterd, waaronder de terreinzoeker. De terreinzoeker is de meeste gebruikte tool van de website. Daarom is er goed naar gekeken hoe hiermee beter ingespeeld kan worden op het gebruik door bezoekers. Dit is enerzijds gedaan door twee filters toe te passen vóór de terreinzoeker en anderzijds door de menu- en zoekstructuur te optimaliseren.

Lid worden

Een laatste belangrijke wijziging is een verduidelijking van de lidmaatschapsstructuur op de website. Het is nu helder weergegeven wat de mogelijkheden zijn; eenmalige aanschaf of doorlopend lidmaatschap op Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart. Hiermee spelen we in op een behoefte aan helderheid hierover.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn