Partner worden

Wil jij ook partner worden van De Groene Koepel? Dat kan op drie manieren:

  • Als samenwerkingspartner werk je structureel met ons samen binnen één of meerdere van onze kernwaarden: natuur, duurzaamheid, MVO en cultuurhistorie. Het aanvullen en versterken van elkaar op de lange termijn staat centraal binnen dit partnerschap.
  • Als partner-leverancier heb je de mogelijkheid om jouw producten en/of diensten bij onze aangesloten ondernemers en hun gasten onder de aandacht te brengen via diverse kanalen. Dit is zowel doorlopend als op projectbasis mogelijk. Ook hier geldt dat jouw producten en/of diensten dienen te passen binnen de kernwaarden van De Groene Koepel: natuur, duurzaamheid, MVO en cultuurhistorie.
  • Als erkende leverancier van Trekkershutten lever je casco, geprefabriceerde of compleet gebouwde Trekkershutten die voldoen aan de richtlijnen voor Trekkershutten zoals die door De Groene Koepel zijn opgesteld. Voor de recreatieondernemer biedt de afname van een erkende Trekkershut meer garantie op opname binnen het netwerk van Trekkershutten (o.a. ligging en kwaliteit spelen ook een belangrijke rol).

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen, voorwaarden en eventuele vergoeding van een partnerschap via info@degroenekoepel.nl of 030-6033701.