Word Vriend

Word Vriend van De Groene Koepel

Houdt u, net als wij, ook zo van het buitenleven? Van slapen in een tent, caravan of Trekkershut, midden in een bos, met uitzicht over de uiterwaarden of in een knusse boomgaard? Vindt u het ook belangrijk dat er plekken zijn waar kinderen ongestoord kunnen rondstruinen in (en leren van) de natuur? En dat mensen zich kunnen losmaken van de hectiek van alledag op locaties in de buurt waar ondernemers met oog voor mens en natuur eerlijke verblijfsaccommodatie bieden? Vindt u het belangrijk dat de netwerken van (Groeps)Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten blijven voortbestaan?

Word dan Vriend van De Groene Koepel! Dit kan al vanaf 25 euro per jaar.

De Groene Koepel staat voor de duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en vlak over de grenzen. Zoals geformuleerd in onze missie, stimuleren we de bij ons aangesloten (Groeps)Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten zich in te zetten op het gebied van natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Onze stichting ontvangt geen subsidie voor haar activiteiten. De opbrengst van de verkoop van de Natuurkampeerkaart (en Het Groene Boekje) en de Trekkershuttenkaart vormen samen met een kleine bijdrage van de aangesloten terreinen de enige vorm van inkomsten. Met uw steun kunnen we de bijzondere positie van de (Groeps)Natuurkampeerterreinen en de Trekkershutten in een snel veranderende recreatiewereld veilig stellen en onze missie blijven uitvoeren.

Onze Vrienden zijn de ambassadeurs van het overnachten in de natuur. Zo ondersteunt u De Groene Koepel niet alleen financieel, u toont uw interesse en betrokkenheid én u draagt bij aan de ontwikkeling en instandhouding van de netwerken van (Groeps)Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten.

Bijdrage aan projecten

Een Vriend van De Groene Koepel helpt mee met het tot stand brengen van een aantal specifieke projecten van De Groene Koepel.

In 2020 kunnen we samen met de Bijenstichting mooie projecten ter bescherming van de bij realiseren, dankzij de bijdrage van onze Vrienden. Kijk voor meer informatie op ‘Ontdek de bijen rondom je vakantieplek‘.

In 2019 besteedden we de bijdragen van Vrienden aan het project ‘Vogels rondom de tent of Trekkershut’ in samenwerking met Vogelbescherming NL. Kijk voor meer informatie op de site van Vogelbescherming NL. In 2017 kwam uw bijdrage ten goede aan het vlindervriendelijk maken van terreinen aangesloten bij De Groene Koepel. Kijk hier voor meer informatie over het project ‘Vlinders met vakantie? Natuurlijk!‘.

Voordelen voor Vrienden

Naast het ondersteunen van een aantal specifieke projecten van De Groene Koepel is er een aantal voordelen voor Vrienden:

  • U ontvangt eenmalig een Vriendenpas;
  • U krijgt 10% korting op producten uit de webshop van het IVN;
  • U krijgt 15% korting op de Minigids Bijen % Hommels van de Bijenstichting;
  • U kunt minimaal één keer per jaar deelnemen aan een speciale actie voor Vrienden, bijvoorbeeld gratis toegang tot een beurs of evenement, korting op een workshop, deelname aan activiteiten georganiseerd door De Groene Koepel.
  • U ontvangt de nieuwsbrief voor Vrienden.

Vriend worden kan al vanaf 25 euro per jaar. Ga hier naar het aanmeldformulier.

IVN_logo_beeldmerk_groen

 

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn