Jaarcongres

Op donderdag 8 maart 2018 vindt het Jaarcongres plaats, georganiseerd voor bedrijven aangesloten bij De Groene Koepel. Dit is het tweede jaar dat zowel de beheerders van Natuurkampeerterreinen als van GroepsNatuurkampeerterreinen en locaties met Trekkershutten bijeenkomen om de start van het kampeerseizoen ‘te vieren’ en om samen met andere beheerders te kijken naar de successen van het afgelopen jaar en de ideeën voor het nieuwe seizoen.

Op het Jaarcongres praten we beheerders en ondernemers bij over belangrijke projecten en plannen voor komend jaar. De ochtend staat in het teken van onze samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Daarna is het woord aan Bas Hoogland, met een praktijkgericht en inspirerend verhaal over gastvrijheid en klantvriendelijkheid. (Online) Reviews en beoordelingen krijgen extra aandacht.

In de middag gaan we uiteen in twee groepen: de (Groeps)Natuurkampeerterreinen en de Trekkershutten. We evalueren afgelopen jaar en blikken vooruit met de marketingplannen voor dit jaar. Van De Dag van de Kampvuurmuzikant op de (Groeps)Natuurkampeerterreinen tot de op hand zijnde lancering (eindelijk!) van een reserveringssysteem voor Trekkershutten, er valt genoeg te vertellen!

Natuurlijk is er alle tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten, onder het genot van een hapje en een drankje, en al wandelend over de informatiemarkt. Bekijk hier het volledige Uitnodiging met agenda.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen!