In-het-wild-estafette

Vanaf het moment dat ik het stokje mee naar huis neem, gebeurt er van alles. Ik ben enorm blij dat ik deze kans krijg! Even rust, alles loslaten en ontspannen na een hectische periode. Ik ben dol op (basic) kamperen, midden in de natuur. Het maakt mij de gelukkigste mens op aarde. Dus wat kan er mis gaan?

Onze collega Narda Blanken ging 48 uur op “in-het-wild-estafette” voor Walden.nu*. Ze ontmoette drie zussen, bestudeerde drukdoende torretjes en mijmerde over thuiskomen bij zichzelf en ons materialistische wereldbeeld. Het complete blog over haar avontuur genaamd “De mens is zijn eigen vijand” is hier te lezen.

*Walden.nu* is een dynamische zoektocht naar (onze) natuur. Wat is natuur? Maar ook, wat is natuurlijk aan de aard van de mens? En wanneer ontstaat er interactie en verbinding tussen beide? Door middel van ‘mini-expedities’, ervaringsgericht onderzoek in woeste bossen en betonrijke terreinen en publicaties in woord en beeld zoekt Walden.nu naar antwoorden.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn