Camilla Dreef zorgt voor ‘vogelgekte’

“NIEUWEGEIN – Alle vogelliefhebbers stappen één voor één het zaaltje binnen. Met hun camera in de hand proberen ze deze ene keer géén vogels te spotten, maar kijken ze uit naar de komst van bioloog en vogelaar Camilla Dreef. Boven het drukke publiek uit vraagt Janneke, organisator vanuit de ‘Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur’, of iedereen wil gaan zitten zodat Camilla kan beginnen met de lezing.

Op dinsdagavond 14 mei gaf Camilla Dreef de lezing ‘Van vogelverhalen naar vogelbescherming’ op het Natuurkwartier in Nieuwegein. Karlijn Koopmans, student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, maakte een mooi verslag van de avond. Nieuwsgierig? Lees haar hele verhaal op de website Nieuws uit Nieuwegein.

 

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn