Lezing Vera Greutink: Eetbare planten

Vanavond faciliteert De Groene Koepel een bijzondere lezing door Vera Greutink: zij neemt u mee in de wereld van de eetbare planten. Al ruim 17 jaar past Vera de permacultuur-principes toe in haar eigen eetbare bostuin in Twente genaamd Tuin Smakelijk. Daarnaast is ze bezig met de ontwikkeling van een voedselbos, geeft ze cursussen en schrijft ze artikelen.

De lezing van vanavond is een inspiratie voor iedereen: of u nu uw eigen tuin of bedrijf wilt vergroenen, of u gewoon geïnteresseerd bent in deze bijzondere manier van tuinieren. Vera biedt praktische handvatten waar iedereen mee aan de slag kan, of u nu groene vingers heeft of (nog) niet!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf u snel in via info@degroenekoepel.nl.

Datum: dinsdag 2 oktober 2018
Tijdstip: 18.30 tot 21.00 uur
Kosten: € 10,-
Locatie: Natuurkwartier Nieuwegein
Routebeschrijving: klik hier


Waarom organiseert de Groene Koepel deze lezing?

Vera Greutink is een samenwerkingspartner van Fransjan de Waard, de vaste cursusbegeleider van de Cursus Eetbaar Landschap, die de Groene Koepel jaarlijks organiseert. Tevens sluiten haar ervaring en verhaal mooi aan bij de reeks Kennissessies genaamd de Optimale Natuurcamping, een tweejaarlijks terugkerend aanbod van de Groene Koepel. Zowel de kennissessies als de cursus vallen onder de noemer DGK Lab, waarin de stichting samenwerkt met partners en onderwijsinstellingen om te komen tot nieuwe inzichten die ondernemers in de verblijfsrecreatie helpen met een duurzame en rendabele bedrijfsvoering.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn