Kamperen App flink vernieuwd

De Kamperen App, met daarin alle Natuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk, is flink vernieuwd. Het design is gewijzigd en zoeken en navigeren is eenvoudiger geworden. De gratis app is beschikbaar voor zowel Iphone als Androidtoestellen.

Duurzaamheid
Stichting De Groene Koepel, uitgever van Het Groene Boekje met de verplichte Natuurkampeerkaart, maakt online een stevige groei door. De Kamperen App heeft inmiddels bijna 7.000 gebruikers. Houders van de Natuurkampeerkaart kiezen steeds vaker voor gebruik van de Kamperen App, in plaats van de papieren gids. Daar is de Stichting erg blij mee. ‘Duurzaamheid is een van de kernwaarden op de Natuurkampeerterreinen. Het jaarlijks drukken van meer dan 50.000 gidsen past daar niet bij,’ aldus directeur Marieken Nieuwdorp. ‘Zeker niet in de huidige tijd, waarin het steeds eenvoudiger wordt op een andere manier aan informatie te komen.’ Kampeerders die erg gehecht zijn aan Het Groene Boekje hoeven zich geen zorgen te maken: deze blijft de komende jaren zeker bestaan.

Natuurkampeerkaart
Alleen op vertoon van de Natuurkampeerkaart is het mogelijk om op een Natuurkampeerterrein te overnachten. Deze kaart zit achterin Het Groene Boekje, maar is ook los verkrijgbaar. Het tarief om een jaar lang natuurkampeerder te zijn blijft hetzelfde (€14,95). Kampeerders die een losse Natuurkampeerkaart bestellen kunnen de Kamperen App gebruiken in plaats van Het Groene Boekje en zo papier besparen.

Update Kamperen app
De Kamperen app bestaat al een aantal jaar maar heeft nu een flinke update gehad met een nieuw design. Het is eenvoudiger zoeken en navigeren. Ook is het mogelijk om terreinen als favorieten op te slaan en direct reviews te schrijven (én in te zien). De Kamperen App is gratis te downloaden via Google Play Store of de App Store.

Stichting De Groene Koepel
In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn