Dromen van een Eetbaar Landschap

Van welk eetbaar landschap droomt u? Een veld vol met kinderen die alle eetbaars aan het plukken zijn? Een boomgaard met fruitbomen? Uw dromen zijn het startpunt van de cursus Eetbaar Landschap, waarin u meer leert over de inzet van permacultuur op uw (recreatie)terrein. U leert hoe u de aanwezige natuurlijke middelen optimaal kunt benutten en de biodiversiteit verhogen. En voor u van groot belang: hoe u de beleving van de gasten op uw terrein kunt verhogen!

Ccrsus Eetbaar Landschap
De cursus begint ondertussen aardig vol te lopen en gaat zeker door. U kunt u nog tot 15 oktober aanmelden om deel te nemen. Voor deelname hanteren we de volgorde van aanmelding en betaling. De cursus bestaat uit zeven sessies van 10.00 tot 16.00 uur en wordt op verschillende locaties gegeven. Dit kan ook uw terrein zijn! Let op: de eerste cursusdag is dinsdag 31 oktober en niet zoals eerder vermeld 3 oktober. Op 10 april 2018 is een extra sessie toegevoegd. Het hele programma vindt u hier.

Meer lezen? Lees hier de nieuwsbrief.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn