Kennissessie 5: Toegankelijkheid – Wouter Schelvis

 
Sessie 5 | Toegankelijkheid
11-01-2018 door Wouter Schelvis – ZET Brabant

Wouter Schelvis

Wouter Schelvis is sportjournalist en adviseur toegankelijkheid bij ZET. ZET adviseert overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties op het gebied van leefbaarheid, participatie, toegankelijkheid en zelfredzaamheid.

Wouter Schelvis gaat met u aan de slag hoe uw terrein toegankelijk gemaakt kan worden. Wellicht denkt u dan als eerste aan de toegankelijkheid voor mindervalide mensen, maar hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld ouders met een kinderwagen. Zijn de voorzieningen op uw terrein ook door deze doelgroepen te bereiken en gebruiken? Met het oog op de nieuwe regelgeving die in 2017 van kracht is gegaan, is toegankelijkheid niet alleen een interessante uitdaging, maar ook ‘bittere noodzaak’ om mee aan de slag te gaan. We gaan tijdens de sessie deze uitdaging ombuigen tot een meerwaarde voor uw natuurcamping.


Duurzaamheid is per definitie een onderwerp dat een integrale benadering vereist. Daarom zullen de kennissessies begeleid worden door Kristel Hermans. Zij is architect en docent aan de Technische Universiteit in Eindhoven en verzorgt tijdens iedere kennissessie een moment om terug te blikken op de voorgaande sessie(s), om zo verbanden te leggen tussen de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn