Kennissessie 4: Permacultuur – Fransjan de Waard

 
Sessie 4 | Permacultuur
14-12-2017 door Fransjan de Waard – De Waard eetbaar landschap
FdeWaard 2

Fransjan de Waard is een pionier in de permacultuur, die vanuit een achtergrond in de (tropische) bosbouw lesgeeft, adviseert, faciliteert en ontwerpt om overal de rijkdom, veerkracht en intelligentie van de natuur handen en voeten te helpen geven.

Tijdens deze vierde kennissessie zal Fransjan de Waard specifiek ingaan op de mogelijkheden van voedselteelt en alle aspecten die daar bij komen kijken. Vervolgens gaat u aan de slag met uw dromen voor de inrichting van uw terrein. Want hoe kunt u de rijkdom, veerkracht en intelligentie van de natuur concreet handen en voeten geven?


Duurzaamheid is per definitie een onderwerp dat een integrale benadering vereist. Daarom zullen de kennissessies begeleid worden door Kristel Hermans. Zij is architect en docent aan de Technische Universiteit in Eindhoven en verzorgt tijdens iedere kennissessie een moment om terug te blikken op de voorgaande sessie(s), om zo verbanden te leggen tussen de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn