Kennissessie 3: Identiteit en cultuurhistorie – Karel Loeff

 
Sessie 3 | Identiteit en cultuurhistorie
23-11-2017 door Karel Loeff, monumentenadvies.nl
Karel Loeff

Karel Loeff is directeur bij de Erfgoedvereniging Bond Heemschut. Hij heeft daarnaast ook een eigen bedrijf, monumentenadvies.nl; een adviesbureau op het gebied van architectuurgeschiedenis, cultuurhistorie en educatie.

Tijdens deze derde kennissessie kijkt u even over de grenzen van uw eigen terrein heen: wat zijn de kernwaarden van uw omgeving, wat betreft erfgoed en cultuurhistorie? Welke (geschiedenis)verhalen, tradities, monumenten, producten, etc. uit de omgeving kunt u benutten voor de positionering van uw onderneming en op welke manier kunt u die inzetten in uw marketing om de gasten een totaalbeleving te bieden?


Duurzaamheid is per definitie een onderwerp dat een integrale benadering vereist. Daarom zullen de kennissessies begeleid worden door Kristel Hermans. Zij is architect en docent aan de Technische Universiteit in Eindhoven en verzorgt tijdens iedere kennissessie een moment om terug te blikken op de voorgaande sessie(s), om zo verbanden te leggen tussen de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn