Kennissessie 6: Duurzaam bouwen – Kristel Hermans

 
Sessie 6 | Duurzaam bouwen
01-02-2018 door Kristel Hermans – Kristel Hermans Architectuur
Kristel Hermans

Kristel Hermans is architect en past binnen haar bureau Kristel Hermans Architectuur haar visie op duurzaam bouwen toe op projecten waarin natuurbeleving centraal staat. Daarbij kan gedacht worden aan het ontwikkelen van nieuwe recreatieconcepten en het ontwerpen van recreatievoorzieningen in de natuur, maar ook aan woningbouw of de herbestemming van agrarisch erfgoed op het platteland.

Ze begeleidt u door deze serie aan kennissessies en zal haar kennis als bouwkundig ontwerper gebruiken om u tijdens deze zesde bijeenkomst te laten zien welke verschillende facetten aan bod komen bij duurzaam bouwen. Identiteit, gebruik en beleving spelen daar een belangrijke rol in en kunnen bijdragen aan de totale presentatie van uw onderneming naar de gasten toe.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn