Camping Fans zoekt opvolgers met hart voor natuurkamperen

Fans is een piepklein dorpje, een hameau, dat bestaat uit drie huizen, waarvan onze eeuwenoude boerderij het grootste is. Het ligt in een wijde, open vallei aan de oevers van de rivier de Aveyron in de Zuid-Franse campagne, in het departement Aveyron.

En Fans is te koop! Ons huis, Camping Fans, de bossen en velden, alles dat we hebben. We gaan een nieuw avontuur aan…

Fans is tot op dit moment ons leven, ons welzijn, ons werk. In de 25 jaar dat we hier wonen hebben we Fans ontwikkeld tot een – onze – manier van leven. Met een beetje bloed, héél veel zweet en soms tranen, hebben we Fans vorm gegeven tot – tot nu toe – de beste en mooiste plek die we kennen om te leven, te werken, en om tevreden en gelukkig te zijn.

Ons domein beslaat zo’n 22 hectare bos, heuvels, velden en weilanden, de Grote Schuur, de Kleine Schuur, de camping, de kas, ons tuinhuisje, de moestuin, een ruïnetje, en natuurlijk ons huis.

Wie belangstelling heeft kan contact met ons opnemen. Onze gegevens staan vermeld op onze website: www.camping-fans.com. De camping staat ook vermeld bij de Groene Koepel als één van de erkende Natuurkampeerterreinen in Frankrijk.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn