Bijzonder slapen in een Trekkershut op de Veluwe

Luxer dan kamperen en te basic voor glamping: trekkershutjes. Verspreid over Nederland en ver buiten de landsgrenzen vind je knusse houten huisjes en cabins in het bos. Deze hutten staan veelal op campings en natuurkampeerterreinen in het hart van de natuur. Al ver voordat bijzonder overnachten ‘hip’ was, waren deze trekkershutten te huur.

In de meeste trekkershutjes ga je back to basic; toch vind ik dat – hoe basic zo’n huisje ook is – ze wel onder unieke accommodaties mogen worden gerekend. Je hoeft immers geen echte rondtrekkende reiziger te zijn om hier een of meerdere nachtjes te mogen slapen. Iedereen is welkom! In dit artikel vertel ik je meer over de trekkershutten van het groene Beek en Hei, een mooie camping in Otterlo en de ideale plek voor je micro-avontuur in het najaar.

Lees de rest van de blog van Liv Krake verder op Expeditie Kram.

Camping Beek en Hei

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn