Pluk de vruchten van het eetbaar landschap

“Steeds meer recreatiebedrijven profileren zich op het gebied van duurzaamheid en authenticiteit. Een eetbaar landschap brengt de gast dichter bij de natuur en leent zich voor ontspanning en educatie.”

Marieken Nieuwdorp werd geïnterviewd door Recreatie over de cursus Eetbaar Landschap die vanuit het DGK Lab wordt georganiseerd. In het najaar van 2017 vond de eerste cursus plaats, de tweede editie staat voor dit najaar op de planning.

Lees het volledige artikel hier Recreactie l September 2018 l Pluk de vruchten van het eetbaar landschap.

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn