Spelende kinderen op natuurcamping Lemeler Esch

Unieke beleving in de eetbare natuur

Gasten zijn steeds meer op zoek naar een unieke beleving. Mensen willen meer samen met familie, vrienden en buren genieten van pure momenten en producten. Tijdens de cursus Eetbaar Landschap leert u hoe u uw terrein kunt inrichten om uw gasten natuur van dichtbij te laten beleven.

Cursus Eetbaar Landschap
Cursist Wilma Ellenbroek van Natuurcamping De Lemeler Esch vindt het belangrijk om haar gasten iets echts te bieden. “Ik heb zelf de kennis nodig zodat het geen kunstje lijkt. Daarom ga ik de cursus Eetbaar Landschap volgen. Zo kan ik ook mijn medewerkers enthousiasmeren om verder uit te dragen wat permacultuur inhoudt en waarom wij dit belangrijk vinden op ons terrein.”

Meer weten? Lees hier de nieuwsbrief.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn