Kennissessie 8: Financieel gezond – Willem Meijers

 
Sessie 8 | Financieel gezond
15-03-2018 door Willem Meijers – Nationaal Groenfonds
Foto Willem

Willem Meijers heeft ruim 15 jaar ervaring in het verstrekken van groene en duurzame financieringen. De afgelopen 10 jaar is hij voor Nationaal Groenfonds verantwoordelijk voor het beoordelen en financieren van vernieuwende en groene initiatieven.

Tijdens de achtste kennissessie wordt ingegaan op hoe u de middelen kunt genereren om de ontwikkelde plannen te realiseren. We horen van Willem Meijers waar financiers op letten als ze uw financieringsaanvraag beoordelen, hoe u ervoor kunt zorgen dat uw financieringsaanvraag of investeringsplan een goede eerste indruk maakt en hoe het traject zo soepel mogelijk doorlopen kan worden. Kortom: u hoort alle tips voor het krijgen of behouden van een financieel gezonde natuurcamping, waar ruimte is voor innovatie en verduurzaming.


Duurzaamheid is per definitie een onderwerp dat een integrale benadering vereist. Daarom zullen de kennissessies begeleid worden door Kristel Hermans. Zij is architect en docent aan de Technische Universiteit in Eindhoven en verzorgt tijdens iedere kennissessie een moment om terug te blikken op de voorgaande sessie(s), om zo verbanden te leggen tussen de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn