Kennissessie 1: Ondernemen vanuit identiteit – Merlijn Pietersma

 
Sessie 1 | Ondernemen vanuit identiteit
10-10-2017 door Merlijn Pietersma – ZKA Consultants
Merlijn Pietersma

Merlijn Pietersma is een ondernemende senior consultant bij ZKA Consultants, met een general management achtergrond in hospitality, leisure en tourism; geworteld in de praktijk. Hij staat in z’n kracht tijdens visie- en strategieontwikkeling en heeft een passie voor het bouwen van zakelijke partnerschappen.

Deze eerste kennissessie gaat over uw persoonlijke (en/of ondernemende) drijfveer; wat voor type ondernemer bent u en hoe kunt u dat benutten richting uw gasten? Vanuit uw persoonlijke drijfveer wordt de stap gezet naar de identiteit van uw natuurcamping, welke een basis is voor het maken van logische bedrijfskeuzes.


Duurzaamheid is per definitie een onderwerp dat een integrale benadering vereist. Daarom zullen de kennissessies begeleid worden door Kristel Hermans. Zij is architect en docent aan de Technische Universiteit in Eindhoven en verzorgt tijdens iedere kennissessie een moment om terug te blikken op de voorgaande sessie(s), om zo verbanden te leggen tussen de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn