Twee nieuwe Natuurkampeerterreinen

Afgelopen maand zijn er weer twee nieuwe Natuurkampeerterreinen aan het netwerk toegevoegd. Het gaat om Natuurkampeerterrein Landgoed De Oldenhof in Vollenhove (Overijssel) en Natuurkampeerterrein De Mig in Kraggenburg (Flevoland).

Landgoed De Oldenhof is een Natuur Plus-terrein vlak bij natuurgebieden De Wieden en de Weerribben. Het kleine kampeerterrein is gelegen op een prachtig landgoed met havezate, gracht en ophaalbrug, bossen, boerenhofsteden enzovoort. Een heerlijke plek om rond te dwalen.

De Mig is ook een bijzonder terrein. Het maakt deel uit van NETL De Wildste Tuin, waar van alles te beleven is op het gebied van buiten, bewegen, natuur, gezond eten enzovoort. Het is een Puur Natuur-terrein voor tenten en campers in de Noord-Oostpolder, vlak bij het Voorsterbos en het Waterloopbos van Natuurmonumenten.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn