Trekkershutten

logo trekkershutten

Wil je de rondreizende vakantieganger een eenvoudige, maar kwalitatief goede accommodatie voor kort verblijf bieden? Vind je het gezamenlijk promoten en sterk maken van een netwerk van Trekkershutten ook van belang? Dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan het netwerk van erkende Trekkershutten.

MAAK UW TREKKERSHUT ONLINE BOEKBAAR
MELDT U HIER AAN BIJ DE GROENE KOEPEL

Het netwerk van Trekkershutten

Er zijn zo’n 250 locaties met ongeveer 750 erkende Trekkershutten in de Benelux: van Natuurkampeerterreinen en campings bij de boer tot grote recreatieparken. De Groene Koepel maakt zich sterk voor het in stand houden en waar mogelijk uitbreiden van het aantal locaties met Trekkershutten. Met de kwaliteitscontrole op Trekkershutten, erkenningen, terreinbezoek en inspecties, wordt de kwaliteit van de Trekkershutten gegarandeerd.

Hier vind je een overzicht van alle deelnemende locaties met Trekkershutten.

Voordelen van aansluiting bij De Groene Koepel

  • Met een erkende Trekkershut maak je deel uit van een bijzonder netwerk;
  • Je kunt de geregistreerde, beschermde merknaam Trekkershut voor je accommodatie gebruiken;
  • Je terrein wordt opgenomen op de Trekkershuttenkaart die jaarlijks verschijnt;
  • Je krijgt een eigen terreinpagina op www.trekkershutten.nl;
  • Via het reserveringssysteem op www.trekkershutten.nl is je Trekkershut direct te boeken;
  • Je terrein wordt automatisch betrokken in de marketing- en promotieactiviteiten van De Groene Koepel. Hieronder valt deelname aan beurzen, uitingen in de pers, promotie via advertenties, sociale media en leuke acties om de Trekkershutten bekend te maken bij de doelgroep;
  • De Groene Koepel adviseert/helpt waar nodig, bijvoorbeeld bij de aanvraag van vergunningen;
  • Jaarlijks wordt er een jaarcongres georganiseerd waar je de mogelijkheid hebt om met andere ondernemers/beheerders ervaringen en meningen uit te wisselen;
  • Je kunt altijd bij ons terecht voor algemene vragen en advies;
  • En, niet onbelangrijk, je sluit je aan bij een stichting die zorg draagt voor haar netwerk en met veel enthousiasme haar werk uitoefent!

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze werkwijze en een eventuele samenwerking? Neem dan contact met ons op via info@degroenekoepel.nl of telefonisch: 030-6033 701. We sturen je graag een informatiepakket met de Richtlijnen voor Trekkershutten en de procedure voor erkenning. Wellicht mogen we je binnenkort als nieuwe Trekkershuttenlocatie verwelkomen!