Een warme kerstgroet!

Het jaar zit er weer bijna op; de meesten van jullie zullen genieten van even een moment rust, tijd voor elkaar, familie en vrienden. Dit jaar weer in kleine kring door een nieuwe lockdown. Via deze weg willen wij jullie allemaal ontzettend bedanken voor de prachtige overnachtingen, avonturen en vakanties die jullie aan meer vakantiegangers dan ooit tevoren hebben geboden. We gaan alles op alles zetten om die interesse bij iedereen te behouden zodat jullie de komende jaren een goede bezetting hebben met fijne gasten. Maar nu eerst: geniet van een mooie kerstperiode en we maken er samen weer een succesvol jaar van in 2022.

Hartelijke groet,
het hele team van De Groene Koepel

kerstkaart de groene koepel 2021

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn