Duurzaam Natuurkampeerterrein in Drenthe te koop

Natuurkampeerterrein Thyencamp in het Drentse Hooghalen is op zoek naar opvolgers. Thyencamp is een duurzame natuurcamping met Gouden Green Key: zo zijn er palletkachels, zonneboilers, zonnecollectoren en heatpipes voor de verwarming en het warme water. Daarnaast worden de toiletten gespoeld met een grijswatercircuit. Het terrein heeft 38 kampeerplaatsen, 2 Trekkershutten en een royale vrijstaande woonboerderij met hierin o.a. een bedrijfswoning, receptie, recreatieruimte, de sanitaire voorzieningen voor de camping en een werkplaats. Heb je interesse? Op de website Recreatief Makelaars vind je meer informatie.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn