Het Groene Boekje beleeft unieke derde druk

Meer kampeerders dan ooit hebben dit jaar de Natuurkampeerterreinen gevonden, en dat aantal groeit nog steeds. Daarom krijgt Het Groene Boekje, met daarin de vereiste Natuurkampeerkaart, een unieke derde druk.

Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust, ruimte en natuur tijdens hun vakanties. Daarom kiezen zij vaker voor een verblijf op een van onze Natuurkampeerterreinen. Deze 150 terreinen, gelegen in Nederland, België en Frankrijk, zijn kleinschalig en liggen midden in de natuur. Dit is kamperen in de meest pure vorm. Eelke Horselenberg, directeur van De Groene Koepel, is niet verrast: ‘Al een aantal jaar zien we dat in de natuur verblijven steeds meer gewaardeerd wordt en dat gevoel is tijdens de coronapandemie alleen maar versterkt. Wij bieden precies waar behoefte aan is: rust, natuur en puur kamperen. Dat is voor iedereen verrassend dichtbij: waar je in Nederland ook woont, binnen een half uur kun je op een Natuurkampeerterrein zijn.’

Alleen met de Natuurkampeerkaart, die ook in Het Groene Boekje te vinden is, kun je terecht op de Natuurkampeerterreinen. De verkoop van deze kaart is met ruim 20 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar en gaat richting 75.000 exemplaren. Dit betekent dat veel mensen, ondanks het feit dat de grenzen deze zomer weer open waren, kozen voor een verblijf op de Natuurkampeerterreinen. Zij wisten onze terreinen zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te vinden.

Om in de grote vraag te voorzien krijgt Het Groene Boekje een unieke derde druk, een compactere versie van het reguliere exemplaar en een waar collectors item! Daarmee kan iedereen deze nazomer en herfst genieten van het natuurkamperen. Want ondanks de grotere aantallen kampeerders kunnen we door de ruime opzet van de terreinen iedereen een rustig verblijf blijven bieden.

Cover 3e druk Het Groene Boekje 2021

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn