Kennisgeving van het overlijden van de heer F.C.J. Koker

Ons bereikte het bericht dat de heer F.C.J. Koker, eigenaar van Landgoed Quadenoord en jarenlang beheerder van Natuurkampeerterrein Quadenoord, op dinsdag 27 juli jl. op 90-jarige leeftijd is overleden. Op verzoek van de familie stellen wij u hiervan op de hoogte.

De heer Koker sr. heeft veel voor het netwerk van Natuurkampeerterreinen betekend. Wie al langer meedraait, herinnert zich hem ongetwijfeld als trouwe bezoeker van de beheerdersbijeenkomsten, met het enthousiasme, de energie en de betrokkenheid die hem kenmerkten. Zo hebben en houden wij hem in goede herinnering.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden, die wij bij deze veel sterkte toewensen.

 

Correspondentie mag gericht worden aan:

Familie Koker

Quadenoord 5

6871 NG RENKUM

 

U kunt hier het In memoriam downloaden.

F.C.J. Koker, 1931- 2021

(Beeld: Copyright Peter van Dinther)

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn