Schaduwvakanties en annuleringen

“Schaduwvakanties vragen om alertheid van vakantieparken” schreef Pretwerk op 10 mei jl. “Veel Nederlanders lijken te hopen dat ze deze zomer alsnog in het buitenland op vakantie te kunnen gaan, maar twijfelen nog vanwege de onzekerheid rond de reisbeperkingen van vakantielanden. Voor de zekerheid zullen een hoop Nederlanders vast een plek in eigen land boeken, zodat ze in ieder geval ergens terecht kunnen. Nederlandse campings en vakantieparken moeten daarom scherp zijn op versoepelingen van de maatregelen rondom reizen, zodat zij het annuleren van deze ‘schaduwvakanties’ goed kunnen opvangen.”

Blijf daarom scherp op jullie boekingen, aanbetalingen en annuleringen. Goed om te weten is dat corona inmiddels geen geldige reden meer is voor annulering.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn