Alle Trekkershutten op vernieuwde overzichtskaart

700 Trekkershutten op 230 diverse locaties in de Benelux en Duitse Eifel

De Trekkershuttenkaart 2021 is uit. Laat de voorpret alvast beginnen terwijl je aan tafel jouw vakantieroute op de kaart uitstippelt! En hoe handig de mobiele telefoon ook is, met een papieren overzichtskaart op zak weet je zeker dat je onderweg altijd een Trekkershut kunt vinden.

 

Op de Trekkershuttenkaart 2021 staan alle actuele locaties met erkende Trekkershutten in de Benelux en in de Duitse Eifel. De overzichtskaart is te koop op de website www.trekkershutten.nl en in een aantal (reis)boekwinkels.

 

Trekkershutten

Voor mensen die houden van buiten zijn, is een Trekkershut ideaal: je hebt je eigen huisje voor twee tot zes personen midden in de natuur, op een camping of een landgoed. Aankomen op het terrein en direct genieten: lekker eten aan de picknicktafel voor je hut of een boekje lezen in de zon.

 

Er is een grote diversiteit aan Trekkershutten. Aan zee, midden in de wei of op de dijk staan steeds meer Trekkershutten met een bijzonder design, met comfortabele bedden en soms zelfs met een douche. In aanvulling op de kaart kun je op www.trekkershutten.nl steeds meer Trekkershutten direct online boeken.

Trekkershuttenkaart 2021

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn