Met Solbio stimuleer je het groene cassettetoilet

Het “chemisch toilet” is gelukkig een woord dat steeds meer op de achtergrond raakt, omdat er goede alternatieven zijn voor het gebruik van chemische middelen in een cassettetoilet. De Groene Koepel is trots op het partnerschap met Solbio, leverancier van zelfreinigende toiletvloeistof, gemaakt van 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Samen met frisse aroma’s van essentiële oliën is chemie totaal overbodig. Wij hebben het product zelf uitgetest en zijn zeer tevreden!

Wil je Solbio op jouw terrein verkopen om zo een handje mee te helpen aan verduurzaming van het cassettetoilet? Of heeft jouw terrein een sceptic tank, waar chemische vloeistoffen uit den boze zijn en wil je een alternatief aanbieden? Als deelnemer aan een van de netwerken van De Groene Koepel kun je de bags nu met korting inkopen. Stuur een e-mail naar info@cejebo.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn