banner fietsen bepakt

IBTC (International Bicycle Tourism Conference)

De International Bicycle Tourism Conference (IBTC) is een online evenement dat plaatsvindt in aanloop naar de 17e editie van de Fiets en Wandelbeurs. Deze wordt gehouden op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei 2021 in Jaarbeurs Utrecht (nieuwe data!).

Op woensdag 27 januari van 12.30 tot 13.00 uur geven we vanuit De Groene Koepel een lezing over fietskamperen op en rond de Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten.

Fietsboost door coronacrisis
Fietsen staat meer dan ooit in de schijnwerpers. De coronacrisis heeft het fietsgebruik in Europa gestimuleerd. Consumenten ontdekken de tweewieler als een duurzaam en relatief veilig vervoermiddel. Overheden leggen in versneld tempo fietspaden in de steden aan. Zal het fietstoerisme hiervan profiteren? En gaat deze ontwikkeling door, of vallen we terug in de oude gewoontes?

Trek fietsers naar fietsroutes
Ook is er veel aandacht voor de vermarkting van fietsroutes. Een mooie route trekt niet automatisch fietsers aan, het vraagt ​​om een ​​goed doordacht marketingplan. Welke middelen kunt u hiervoor gebruiken? Hoe lok je de fietser? En heeft het zin om influencers bijvoorbeeld op de fiets te zetten?

Bekijk het IBTC-programma voor meer details.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn