Behoort jouw vakantiepark straks tot één van de parels van Drenthe?

Excellente Parken dragen bij aan de positionering van Drenthe als Oer-Provincie en als kwalitatief hoogwaardige en verrassende vakantiebestemming! Vitale Vakantieparken Drenthe geeft graag steun aan ambitieuze ondernemers die kansen zien en deze ook willen grijpen. Dus: ben jij een ambitieuze recreatieondernemer met een vakantiepark in Drenthe? Of start ke met een vakantiepark? Dan is het interessant om te ontdekken of jouw plannen passen binnen het REX-programma. Het programma Vitale Vakantieparken Drenthe wil de kopgroep excellente vakantieparken in Drenthe vergroten, samen met gedreven ondernemers. Hiervoor hebben zij het Recreatie Excellentie Programma, afgekort REX, ontwikkeld. Heb je ambitie om naar de internationale top binnen jouw segment te klimmen? Dan kun je in aanmerking komen voor deelname aan het REX-programma.

Met het REX-programma wordt een impuls gegeven aan ondernemersplannen gericht op kwaliteitsverbetering, innovatie en duurzaamheid voor bestaande parken en nieuw te starten projecten. Financiële bijdragen worden verstrekt voor het doen van fysieke investeringen en kosten met betrekking tot het inhuren van advies/expertise en begeleiding voor het uitvoeren van de plannen (denk aan projectbegeleiding en het inhuren van bijvoorbeeld een landschapsarchitect).

Kijk voor meer informatie op vitalevakantieparkendrenthe.nl.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn