Nieuwe partner: Yala luxury canvas lodges

Wij zijn er trots op een nieuw partnerschap te kunnen aankondigen!

Met YALA luxury canvas lodges speel je in op de vraag naar glamping én zijn er korte lijntjes ontstaan voor de aanschaf van de avontuurlijke Bell tent. Zo is er voor ieder terrein een passend model, of je nu luxe accommodatie zoekt, of voor basic gaat.

Voor ondernemers aangesloten bent bij de Groene Koepel is er nu een actie: bij aankoop van een Comet, Safari Tent Woody of Luxury Lodge ontvang je gratis een stoere picknicktafel! (Zo lang de actie duurt/de voorraad strekt.)

Voor meer informatie kunt u mailen naar sales@yalacanvaslodges.com, of bellen: 0527 – 620325.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn