Digitaliseringsvoucher Overijssel

Provincie Overijssel heeft in haar herstelpakket ‘de Overijsselse aanpak’ de Digitaliseringsvoucher opgenomen; een subsidieregeling gericht op digitalisering. Mkb’ers in de recreatie- of toerismebranche kunnen de voucher inzetten om bijvoorbeeld digitaal nieuwe klanten bereiken, of als ze ondersteuning nodig hebben om hun werkproces te digitaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een online reserveringsmodule, een digitale tour of het opzetten van een digitale marketingstrategie.

De voucher kan vanaf maandag 13 juli worden aangevraagd via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In eerste instantie is een totaalbedrag van 250.000,00 euro beschikbaar. Lees hier de verdere voorwaarden.

 

 

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn