Tekenpreventie

Het is weer de Week van de Teek! (19 t/m 23 april 2021)

Een campagne die in het leven is geroepen om mensen te informeren over teken, tekenbeten, het verwijderen van teken en de ziekte van Lyme die door een tekenbeet kan worden veroorzaakt. Helpt u mee?

Uw gasten zijn op vakantie, maar teken zijn dat (helaas) nooit. Alhoewel er pieken zijn in de aanwezigheid, is het tegenwoordig het hele jaar goed opletten. Maar vanaf de lente en in de zomer lopen uw gasten het grootste risico op een tekenbeet.

Het is belangrijk om uw gasten te informeren over de risico’s van teken, hoe je eenvoudig een dagelijkse tekencheck uitvoert, hoe je een tekenbeet herkent en wanneer je hiervoor naar een arts gaat. Het makkelijkste is natuurlijk een goede informatieflyer op het informatiebord hangen en/of bij uw receptie leggen. U kunt hiervoor diverse posters en flyers downloaden.

Afbeeldingsresultaat voor teken stadia

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn