Congres Natuurlijk Ondernemen afgelast

Vanwege het coronavirus COVID-19 hebben we helaas moeten besluiten om het Congres Natuurlijk Ondernemen af te lassen. Wel gaan we speciaal voor onze aangesloten ondernemers van Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten een kleinschalig jaarcongres organiseren, zoals we normaal gesproken in maart doen. Dit doen we op twee verschillende data op twee verschillende locaties in het land. Houd daarom 29 oktober en 5 november nog even vrij in uw agenda. Meer informatie over het jaarcongres ontvangt u binnenkort!

 

*Had u al een ticket voor het congres gekocht? Dan ontvangt u het volledige betaalde bedrag retour.

 

Congres Natuurlijk Ondernemen

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn