Het ‘nieuwe’ uitje zomer 2020: fietsen, skeeleren en wandelen

Nu het lijkt dat we deze zomer maar beperkt met vakantie naar het buitenland kunnen komt bij velen vakantie in Nederland in beeld. Gespeculeerd wordt al op het hamsteren van een vakantiebungalow of boot.

Positief is dat veel meer Nederlanders dit jaar Nederland serieus als vakantieland overwegen. Dat vereist een andere aanpak in gastbenadering als voorgaande jaren. Pretwerk geeft een aantal praktische tips over hoe u als ondernemer veilig kunt inspelen op het grote aantal extra fietsers en wandelaars die u deze zomer kunt verwachten. Lees hier het hele artikel.

Pretwerk - Arthuur-Routes-Fietsers2

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn