Peiling coronavirus – HISWA-RECRON

Namens HISWA-RECRON roepen wij u op om mee te doe aan de door hen uitgezette peiling, om in kaart te brengen met welke consequenties u geconfronteerd wordt of denkt te worden bij de huidige coronacrisis.

Wij publiceren hieronder onverkort de tekst van HISWA-RECRON en verwijzen u graag naar de link voor meer informatie én om mee te doen aan de peiling.

Jouw medewerking gevraagd – peiling coronavirus

We constateren dat het coronavirus zowel voor de volksgezondheid als voor de economie grote gevolgen heeft. We krijgen veel vragen van ondernemers, we hebben ook al veel informatie verzameld op de website van HISWA-RECRON.

We hebben, net als jij waarschijnlijk, grote zorgen over hoe het in onze sector gaat de komende tijd. Daarom willen we graag meer inzicht krijgen in de impact van het coronavirus op de branche.  We hebben we een korte peiling opgesteld. De uitkomsten van deze peiling zullen we analyseren en o.a. gebruiken richting de politiek om hen op te roepen met passende maatregelen te komen. 

Je kunt de peiling anoniem invullen, maar dat hoeft niet. Bij de rapportage van de peiling zullen de individuele gegevens sowieso niet herleidbaar zijn naar bedrijven of ondernemers!

Mede namens jouw collega’s willen we benadrukken dat het belang van jouw deelname groot is. Invullen van de enquête duurt maar een paar minuten. Alvast bedankt voor de medewerking.

Vriendelijke groet,

Geert Dijks
Directeur HISWA-RECRON

 

Klik hier voor de peiling

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn