Dag van de Kampvuurmuzikant – Afgelast

Wat keken we ernaar uit. Maar helaas, ook voor een relatief klein evenement als De Dag van de Kampvuurmuzikant is het nu niet het juiste moment. Het kampvuur staat symbool voor verbinding, samen zijn en de warmte opzoeken van het vuur en van elkaar. Daar past geen 1,5 meter variant bij, vinden wij. Daarom hebben wij besloten dat De Dag van de Kampvuurmuzikant in 2020 niet doorgaat.

Wij willen alle muzikanten bedanken voor hun inschrijving. En alle muziek- en kampeerliefhebbers voor hun interesse in De Dag van de Kampvuurmuzikant.

We gaan ons beraden op een datum voor volgend jaar in de hoop dat we dan weer kunnen genieten van intieme optredens rond een gezamenlijk kampvuur.


Op zaterdag 20 juni 2020 organiseren we voor de vijfde keer De Dag van de Kampvuurmuzikant. Op zo’n 28 (Groeps)Natuurkampeerterreinen door het hele land treden kampvuurmuzikanten op. Een ode aan het eeuwenoude gebruik van muziek maken rond het kampvuur.

Een knapperend vuurtje, een mooie groene omgeving, akoestische muziek en fijn gezelschap. Samen vieren we het buitenleven. Klinkt goed toch?

Kijk snel op de website van de Dag van de Kampvuurmuzikant voor meer informatie.

dag van de kampvuurmuzikant

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn