Online lezing over bijen

Het aantal bijen is de laatste tijd sterk aan het afnemen. En dat is slecht nieuws, want bijen zijn van cruciaal belang voor de mens. Daarom slaan De Groene Koepel en de Bijenstichting de handen ineen om Nederland samen een stukje bij-vriendelijker te maken!

Deze avond geeft Jaap Molenaar van de Bijenstichting een lezing van 19.30 tot 20.30 uur. Omdat we vanwege het coronavirus geen bijeenkomsten kunnen organiseren, bieden we de lezing digitaal aan via het kanaal ‘Jitsi Meet’. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan via onderstaand formulier in, er is een maximum aantal deelnemers mogelijk. Vlak voor de lezing ontvang je van ons de inloggegevens.

Deelname aan de lezing is geheel gratis. Wil je toch jouw waardering uiten, een steentje bijdragen aan de bescherming van de bij en de Bijenstichting een hart onder de riem steken? Dan kun je een bedrag naar wens doneren aan de Bijenstichting.

De bijenlezing is vol. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over de volgende evenementen van De Groene Koepel? Laat dan hier uw gegevens achter.

Nieuwsbrief De Groene Koepel

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn