Lezing over Bijen

Wegens het Coronavirus kan de bijenlezing niet meer plaatsvinden op het Natuurkwartier in Nieuwegein. Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheden voor een alternatief, dus houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Het aantal bijen is de laatste tijd sterk aan het afnemen. En dat is slecht nieuws, want bijen zijn van cruciaal belang voor de mens. Daarom slaan De Groene Koepel en de Bijenstichting de handen ineen, om Nederland samen een stukje bij-vriendelijker te maken! Vanavond geven zij een lezing over deze bijzondere groep insecten.

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over de bijenlezing? Laat dan hier je gegevens achter.

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn