banner congres natuurlijk ondernemen

Congres Natuurlijk Ondernemen – geannuleerd

Vanwege het coronavirus COVID-19 is het Congres Natuurlijk Ondernemen afgelast. 

Speciaal voor ondernemers van Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten organiseren we waarschijnlijk op twee verschillende data een kleinschalig jaarcongres, zoals we normaal gesproken in maart doen. Houd daarom 29 oktober en 5 november alvast vrij in uw agenda. Meer informatie over het jaarcongres volgt snel.

Op donderdag 29 oktober 2020 organiseert De Groene Koepel het tweede Congres Natuurlijk Ondernemen. We zijn te gast in Het Koelhuis te Zuthpen, dé industriële evenementenlocatie in Oost-Nederland. Het programma wordt gevuld met thema’s als landschapskunst, cultuurhistorie, natuurbeleving en de toekomst van de recreatiebranche. Kijk op de website voor meer informatie!

schilderij Jacob van Ruisdael

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn