Lezing Camilla Dreef

De lezing is helaas alweer voorbij. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte over de activiteiten die wij organiseren.

Lezing Camilla Dreef

Dinsdagavond 14 mei tijdens de Nationale Vogelweek komt bioloog en vogelaar Camilla Dreef voor de tweede keer vertellen over vogels, vogels kijken, de Vogelbescherming en haar heerlijke boek ‘Kwie kwie kwie kwie kwie, een boek vol vogelverhalen’. Tijdens deze lezing zal Camilla haar persoonlijke vogelavonturen delen. Zij ontwikkelde zich van natuurmeisje naar vogelonderzoeker en vogelaar. Waarom begon ze met vogels kijken? Waarom is het zo leuk? En waar moet je nou beginnen?

Camilla hoopt met haar verhalen mensen aan te steken met het ‘vogelvirus’. Het is besmettelijk. Door vogelverhalen met elkaar te delen, gaan mensen anders kijken naar hun omgeving en dat draagt weer bij aan natuurbescherming.

Camilla neemt je deze avond niet alleen mee op ontdekkingsreis in de vogelwereld vol verrassingen, ze verzorgt ook een workshop over vogels kijken. Iedereen kan bijdragen aan een stukje vogelbescherming, gewoon vanuit je eigen tuin. Wie weet ontdek jij wel een vogelaar in jezelf!

Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, lezing van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Natuurkwartier Nieuwegein
Prijs: € 11,- inclusief koffie/thee vooraf, pauzedrankje en vogelkaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Camilla Dreef (1989) is bioloog, vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming Nederland. Ze is bekend van tv-optredens, onder andere in BinnensteBuiten en In de ban van de Condor, en haar vlog over het Haringvliet. Daarnaast doet ze ecologisch onderzoek als zelfstandig ecoloog. In 2018 bracht ze haar eerste boek Kwie-kwie-kwie-kwie-kwie uit.

 

 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn