Genieten op eerste editie van intiem Kampvuurfestival

De eerste editie van het Kampvuurfestival was een groot succes. Met meer dan 300 bezoekers, waarvan het merendeel bleef kamperen, was het gezellig druk rondom de kampvuren, maar bleef de sfeer intiem.

Festival

Bezoekers konden ontspannen bij de yogasessies, meedoen aan de workshops ukelele, broodjes roosteren boven het vuur, aanschuiven bij de kinderactiviteiten van IVN, luisteren naar (spannende) kampvuurverhalen en bovenal genieten van kampvuuroptredens van maar liefst veertien kampvuurmuzikanten. Van Ierse folkmuziek tot Hollandse meezingers, er was voor ieder wat wils!

Kamperen

Het merendeel van de bezoekers bleef kamperen. Van Volkswagenbusjes tot campers en van koepeltentjes tot familietenten, het terrein was een bonte verzameling van kampeermiddelen. Het buitenleven werd echt gevierd!

GroepsNatuurkampeerterrein

Deze eerste editie van het Kampvuurfestival vond plaats op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten. Twee velden werden ingericht als camping en festivalterrein, met natuurlijk kampvuren, een kinderplein, luifels, een koffiebar en een horecaplein. Meer weten over GroepsNatuurkampeerterreinen? Bekijk ze allemaal!

Kijk voor een fotoverslag van Max de Krijger op de website van het Kampvuurfestival.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn