Lentefeest & Duurzaamheidsmarkt

Op zondag 3 juni organiseert het Natuurkwartier in Nieuwegein haar jaarlijkse Lentefeest. Een dag actief in de buitenlucht, met veel leuke doe-activiteiten voor jong en oud. Er worden schapen geschoren, de poldermolen mag beklommen worden en je kunt aan de slag met potscherven bij Museum Warschenhoek.

Duurzaamheidsmarkt

Naast het Lentefeest is er ook een Duurzaamheidsmarkt. Hier kun je ideeën opdoen om zelf in actie te komen voor een beter, gezonder en socialer leven. De Groene Koepel heeft ook een kraam op de markt. Kom bij ons langs en doe mee met de vogelquiz. Je ontvangt een gratis Vogelherkenningskaart en maakt kans op een mooie prijs! Of kom bij het kampvuur genieten van onze kampvuurmuzikant, een voorproefje op De Dag van de Kampvuurmuzikant op zaterdag 30 juni.

Locatie: Natuurkwartier te Nieuwegein

Datum en tijd: zondag 3 juni tussen 11.00 en 16.30 uur

Entree: gratis

Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn