Dag van de Kampvuurmuzikant

Zaterdag 30 juni 2018 is alweer de derde editie van De Dag van de Kampvuurmuzikant! Op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen in Nederland én dit jaar voor het eerst in Frankrijk kun je deelnemen aan een akoestisch muziekfeest bij het kampvuur.

Ben je muzikant, hou je van het buitenleven, en wil je wel eens proberen om buiten bij een kampvuur voor een intiem publiek te spelen? Of ben je al een doorgewinterde kampvuurtroubadour en doe je niets liever dan bij een knapperend vuurtje spelen? Meld je dan gauw aan!

Je kunt solo deelnemen, maar ook als groep. Je mag eigen teksten zingen of spelen, maar ook de bekende meezingers. Waar jij je maar fijn bij voelt! Per locatie doen maximaal vijf muzikanten/acts mee. En per locatie is er uiteindelijk één publiekswinnaar die vervolgens op zondag 9 september mag komen spelen op het Kampvuurfestival!

Dus: schroom niet en vul vóór 1 mei aanstaande op de website het inschrijfformulier in.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn