Vacature onderzoeksstage

Ben je een student maatschappelijk werk of juist economie, dan hebben we wellicht een leuke onderzoeks-/afstudeerstage voor je.De Groene Koepel, te gast in de natuur zet zich in voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsaccommodatie in Nederland en omringende landen. Met de focus op natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) werken we aan een aantrekkelijke, toekomstbestendige verblijfsrecreatie. De marketing, promotie en kwaliteitsbewaking van het netwerk van Natuurkampeerterreinen, Trekkershutten en GroepsNatuurkampeerterreinen is in onze handen.

Opdracht
Functie: onderzoeks/afstudeerstage
Uren per week: +/- 32
Periode: najaar 2017
We ontwikkelen verschillende projecten op het gebied van innovatie en kwaliteit, waarmee we onze kernwaarden uitdragen bij de aangesloten ondernemingen verblijfs-recreatieve ondernemingen. Met het idee ‘gastvrij voor iedereen’ in ons achterhoofd hebben we het project Toegankelijkheid ontwikkeld. Onze uiteindelijke doelstelling daarbij is de toegankelijkheid van de aangesloten terreinen te verbeteren. Niet alleen voor rolstoelgebruikers, maar ook voor bijvoorbeeld mensen met een visuele beperking, een auditieve beperking of een verstandelijke beperking.
Voor dit project willen we graag weten wat de huidige status is van de toegankelijkheid op de kampeerterreinen. Onderzoeksvragen hierbij zijn: waar bevinden zich problemen, zowel op fysiek als sociaal gebied? Welke kostenefficiënte oplossingen zijn te bedenken om de toegankelijkheid te verbeteren? Is er financieel rendement te behalen door aanpassingen te verrichten?

Functie eisen
– Proactieve en zelfstandige houding
– Goede communicatieve vaardigheden
– Creatief denkvermogen
– Collegiaal
– Interesse in overnachten en de natuur
– In bezit van rijbewijs B is een pre

Wij bieden
– Een werkplek op ons kantoor in Nieuwegein
– Een werkplek binnen een klein en enthousiast team
– Een stagevergoeding van € 300,- per maand

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Mail dan je CV en een motivatiebrief naar Marieken Nieuwdorp.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn