Stoere Vrouwen Sporten – Onze sportieve vakantie in Overijssel

7 juni 2016
Stoere Vrouwen Sporten blog
Door Astrid Geerts

Een sportieve vakantie in Overijssel, dus gewoon in eigen land. Deze zomer laten Rose en Astrid de plekken zien waar zij graag komen. Campings of plekken in de natuur waar je lekker kan sporten en goed kan uitrusten.

Een plek waar we ons vrij voelen, waar we de boomblaadjes horen ritselen, insecten horen zoemen. Waar we de hele tijd buiten kunnen zijn en een fikkie kunnen stoken. In een omgeving waar we kunnen suppen of fietsen. Voor onze vakanties zoeken we de plek waar dit allemaal kan.

Lees verder op deze website.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn