PZC – Opwarmen in de tipi

PZC
3 maart 2017
door Julia Conemans

Opwarmen in de tipi

Winterkamperen klinkt extremer dan het is. Met een kant-en-klare tent, inclusief kachel, is het zelfs verrassend comfortabel.

Is er heel misschien ook een waterkoker? Dan kan ik mijn kruik vullen’, vraagt Josephine in onze appgroep ‘Bevriezen in de tipi’. ‘Geen waterkoker denk ik. Wel een houtkachel en pan. Komt goed’, reageer ik.

Wat we precies kunnen verwachten van dat winterkamperen, kan ik mijn vriendinnen Corien (30) en Josephine (29) ook niet vertellen. Ik ken niemand die het al eens gedaan heeft, behalve een militair die beroepshalve moest, en zijn verhalen waren niet al te positief: afzien! Gelukkig zijn de dames tamelijk avontuurlijk ingesteld. De auto volproppen met dekens, vesten, drank en eten, en de rest zien we ter plekke. Dat lijkt me de beste aanpak. En zo tuffen we gedrieën naar Drenthe, naar Natuurkampeerterrein Borger, waar de tipi hopelijk voor ons klaarstaat.

Lees verder op deze website.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn