Dag van de Kampvuurmuzikant

Zaterdag 24 juni 2017 is De Dag van de Kampvuurmuzikant! Vorig jaar was het een enorm succes. En nu gaan we, in iets gewijzigde vorm, op herhaling!

Beeld je eens in: je zit buiten bij een knapperend vuurtje. Het schemert en langzaam worden de sterren boven je hoofd zichtbaar. Je neemt een slokje van je zomerdrankje, er is goed gezelschap om je heen. En vervolgens kun je luisteren naar prachtig getokkel, verhalende teksten of heerlijke meezingers van veelbelovende muzikale talenten.

Op meer dan twintig (Groeps)Natuurkampeerterreinen verspreid over het land wordt op zaterdagavond 24 juni volop muziek gemaakt bij het vuur. Per locatie nemen vijf muzikanten het tegen elkaar op. Ze spelen elk een set van twintig minuten. Op elke locatie komt er één winnaar uit de bus.

Kom luisteren, of doe mee!  Muzikanten kunnen zich opgeven tot 18 april 2017. Ga naar de website voor meer informatie.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn