Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT)

Van dinsdag 24 januari t/m zaterdag 28 januari is het weer tijd voor de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). Dit is de grootste vakbeurs voor het onderwijs (PO, VO, KO en MBO) en er is werkelijk alles te vinden op onderwijsgebied. Interessant voor ieder die in het onderwijs werkt! Deze tweejaarlijkse beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur).

Wij staan hier met de GroepsNatuurkampeerterreinen om te praten over de leukste manier om op schoolkamp te gaan: met zijn allen kamperen! We zijn te vinden op bij standnummer: 10.F048, in de hal van de Dagtrips, Theater en Cultuur .

Op vrijdag om 15.30 uur treedt winnaar van De Beste Kampvuurmuzikant, Wouter van der Wal, op voor het beurspubliek. Met zijn gitaarmuziek en fantastische teksten laat hij zien hoe fijn het is om met een groep rond het kampvuur te zitten. Een van de leukste dingen van het op kamp gaan!

Via deze site kun je gratis entreekaarten bestellen. 

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn