Ondernemer gezocht voor Wieringerrand

Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer voor Natuurkampeerterrein Wieringerrand in het Robbenoordbos ten zuiden van het voormalige eiland Wieringen.

Natuurkampeerterrein Wieringerrand was tot voor kort een erkend Natuurkampeerterrein. De afgelopen twee jaar is het terrein gesloten geweest. We hopen dat er een nieuwe ondernemer op komt, die het prachtige Natuurkampeerterrein kan voortzetten.

Bent u (of kent u) een betrokken ondernemer die er een plek van maakt waar gasten graag komen om de natuur en de omgeving te beleven? Spreekt de locatie en rustig kamperen in de natuur u aan of ziet u kansen voor een nieuwe formule voor het terrein? Dan biedt Staatsbosbeheer u de kans om uw plannen uit te voeren.

Kijk op de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn