Groene, duurzame recreatiebedrijven in Utrecht ontvangen Commissaris van de Koning Van Beek – Provincie Utrecht

Op vrijdag 9 september bezoekt de Utrechtse Commissaris van de Koning Van Beek drie groene verblijfsrecreatieterreinen in de provincie Utrecht. Stichting De Groene Koepel ontvangt hem op Jachthaven Marnemoende in IJsselstein, Camping De Grebbelinie in Renswoude en Natuurkampeerterrein Werk aan de Korte Uitweg in Tull en ’t Waal. Deze terreinen zijn alle drie aangesloten bij de netwerken van De Groene Koepel.

Tijdens het werkbezoek zal De Groene Koepel Van Beek laten zien hoe op verschillende manieren kan worden omgegaan met duurzame verblijfsrecreatie in Utrecht. Hierbij zullen de kernwaarden van De Groene Koepel worden belicht. Deze sluiten goed aan bij de speerpunten van het recreatiebeleid van de Provincie Utrecht: Ruimte voor ondernemerschap in een regio waar recreatie, toerisme, erfgoed, landschap en natuur elkaar versterken.

De Groene Koepel
De Groene Koepel zet zich in voor groene verblijfsaccommodatie in Nederland en vlak over de grenzen. Met de producten Natuurkampeerterreinen, Trekkershutten en GroepsNatuurkampeerterreinen profileert zij zich voornamelijk op natuurbeleving, cultuurhistorie, duurzaamheid en MVO.

In de Raad van Toezicht van De Groene Koepel zijn vertegenwoordigd: Staatsbosbeheer, Gastvrije Landgoederen en Kastelen, Nivon Natuurvrienden, Stichting Goed Kamp, de Vereniging Natuurlijk Kamperen en de RECRON.

Deel dit bericht

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Volg ons op Twitter

Volg ons op LinkedIn